© 2019 - TwoBuild B.V.  www.two-build.nl

Business Park

Nieuw-Vennep Zuid

Business Park Nieuw-Vennep Zuid is uitzonderlijk gelegen. Het prijswinnende bedrijventerrein is zeer snel bereikbaar vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Achter de rode muur gonst het van actieve, innovatieve ondernemers. De unieke architectuur en de hoogwaardige faciliteiten die beschikbaar zijn, maken het een plek waar ondernemerschap alle ruimte krijgt en waar je met trots gasten kunt ontvangen. 

 

Gelegen in het Business Park wordt aan de Pesetaweg het Eurokwartier gerealiseerd. Eurokwartier biedt ruimte aan 22 duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. Naast een modern en tijdloos design zijn de units koppelbaar, waardoor een nog groter metrage mogelijk is. Het bebouwde vloer oppervlak (BVO) op de begane grond varieert vanaf 72 m² tot 176 m². De verdiepingsvloeren starten vanaf 36 m² en zouden kunnen worden ingericht als kantoor- of praktijkruimte, maar kunnen ook eenvoudig geschikt worden gemaakt voor andere doeleinden, zoals opslag

 

Alle bedrijfsunits beschikken over parkeerruimte op eigen terrein gelegen direct voor de deur. De units zijn geschikt voor zowel eigenaar-gebruikers alsmede voor investeerders.